En alldeles egen bordsflagga

Officiella tillställningar och speciella evenemang kräver ofta bordsflaggor, eller om man helt enkelt vill att det ska se lite festligare ut. Bordsflaggor syns av naturliga skäl bäst på närmare håll vilket gör att man tillverkar dem i siden och har kvalitativa standar. Den nationella flaggan står högst i rang, även gentemot EU- eller FN-flaggor. I Sverige flaggar man alla högtidsdagar, kungliga födelsedagar och FN- och Nobeldagen.

Inte bara nationalflaggor
Har man inte en egen stång, eller bor i lägenhet, eller utomlands kan det var trevligt med ett eget bordsstandar. Utlandssvenskar tenderar att flagga lite mer frekvent av naturliga skäl.

Bordsflaggorna kommer också bra till hands när det gäller föreningar och företag och skapar en tydligare laganda. När man använder dessa är det avsevärt mindre reglerat och man har därför helt skapa sina egna rutiner. Besök från andra organisationer brukar vara en vanlig anledning. En annan kan att man själv är den inbjudna gästen och man helt enkelt byter flaggor med varandra. Sponsorskap är ett annat vanligt tillfälle.

Tillverkning och distribuering
I Sverige kan man beställa flaggor, bordsflaggor och vimplar på sidor som http://www.svanen.com/sv/flaggor/diverse-flaggor/sverigefinska/bordsflagga-sverigefinsk.html och få sin flagga helt specialgjord. Är man t ex en sportklubb och man också säljer flaggor och vimplar till sina medlemmar och fans, kan tillverkaren hålla i lagerhållning och distribution. Allt man behöver göra själv är att ta beställningarna, eller t om låta kunden göra det själv på nätet.

Flaggtillverkning och flaggning är en gammal vana, som är redo för nya roliga idéer och tillverkarna är villiga att lyssna på nya generationer av användare.