Sälj guldet och behåll Pokémonsamlingen

Du skulle behöva lite mer pengar, samtidigt som du vill behålla din Pokémonsamling. Det är riktigt klokt att behålla Pokémonsamlingen, då den ökar i värde för varje år. Dessutom är det är roligt att samla på Pokémonfigurer och kort. Då är det smartare att sälja guld och diamanter istället. Så har du pengarna på kontot redan imorgon.

Sälja guld och diamanter

Det absolut lättaste sättet att snabbt få in pengar på ditt konto är genom att sälja diamant- och guldsmycken och andra värdefulla guldföremål som bara ligger i din bostad eller i ditt bankfack. Du har en brosch, örhängen, manschettknappar eller en kedja som du fick av en partner en gång i tiden, eller så köpte du det själv. Det har inget personligt värde för dig längre, så varför inte tjäna pengar på föremålen? Du tjänar extra mycket genom att sälja diamantsmycken, men även guld ger dig många sköna tusenlappar. Idag är det faktiskt många som väljer att sälja guld och diamanter för att få mer pengar i plånboken. Du gör det enkelt online hos Diamantbrev som är en etablerad aktör på marknaden. Pengarna kommer snabbt in på ditt bankkonto och det enda du behöver göra är att skicka dina diamanter och guldföremål i ett försäkrat brev. Gå in på Diamantbrev för att sälja guld och diamanter så får du snabbt mer pengar i plånboken.

Behåll din Pokémonsamling

Guld är bara guld, så vida det inte är en släktklenod eller har ett riktigt personligt värde för dig. En Pokémonsamling är något mycket mer unikt. Det finns inte hur många Pokémonkort eller figurer som helst i världen. Har du en riktig raritet kan du sälja den för väldigt mycket pengar. Ju äldre din samling är, desto bättre betalt kommer du att få. Men det tar tid att sälja Pokémonsaker till bästa pris. Därför är smartare att sälja guld och diamanter där du får pengarna inom ett dygn. Intresset för Pokémon har också gått upp i och med spelet Pokémon Go och det är många som tycker att det är roligt att gå runt och samla på Pokémon med mobilen. Det är ett spel som både barn och vuxna tycker om. Det är även ett bra sätt för barn att komma ut och leka på.

Pokémon i framtiden

Tack vare Pokémon Go och att spelet utvecklas har Pokémon en bra framtid. Det kommer att komma ut fler spel, men troligtvis också fler kort och figurer. Det har skapats en kultur kring Pokémon som både passar vuxna och barn. Ungefär som lego, som också har ett stort samlarvärde. Internet hjälper kulturen kring Pokémon att växa ännu mer. Du kommer lätt i kontakt med andra samlare och spelare över nätet. Du kan också spela Pokémon Go när du reser, vilket gör att du tar kulturen med dig överallt.