Lek med Pokémon utomhus

Att leka med Pokémon är något som lockar alla generationer. Både barn, ungdomar, vuxna och pensionärer kan ha Pokémon som ett intresse. Det spelar ingen roll om du leker, samlar, spelar, ser på serien eller på filmerna. Pokémon kan alla som är intresserade få underhållning och glädje av.

Men trots att Pokémon används av människor i alla åldrar är det lätt att glömma bort att det även kan ske utomhus. Det kan vara skönt att hålla sig inne, särskilt under det kallare månaderna eller när det är oväder. Men det går faktiskt att hålla på med de populära japanska figurerna även utomhus. Att komma ut i den friska luften får oss att må bra och det går utmärkt att leka med Pokémon även utomhus. I texten som följer kommer du att få några tips på hur du kan syssla med Pokémon utomhus.

Bekvämt

En anledning till varför många håller sig inomhus när de håller på med sina Pokémons är för att det är mest bekvämt att sitta i soffan eller ligga i sängen. Men faktum är att du kan få det minst lika bekvämt i trädgården eller på uteplatsen. Du kan börja med att skaffa en fin utomhusmatta som är bekväm men gör också platsen extra trevlig att vistas på. Om du vill kan du ligga på mattan och spela Pokémon. Andra saker du kan göra för att få det extra bekvämt på er uteplats är att köpa bekväma möbler. Till exempel ett par stolar, en fåtölj eller en soffa som passar bra för utomhusbruk. En annan populär möbel i trädgårdar är hängmattan. Sist men inte minst kan du införskaffa mjuka kuddar och filtar som gör det där lilla extra för att uteplatsen ska vara bekväm att vistas på.

När du har skapat en bekväm plats att vara på kan du, eller barnen fortsätta att hålla på med ert stora intresse även när ni är utomhus. Där kan ni kolla på filmerna eller serien, göra olika Pokémonpyssel eller spela Pokémonspel.

Pokémon go

Pokémon go är ett mobilspel som när det lanserades fick flera generationer att börja röra sig ännu mer utomhus. I Pokémon go fångar man monster som kan vara placerade lite var som helst. Men det som gör detta spel unikt är att monstren enbart är placerade utomhus och på allmänna platser. Alltså kräver spelet att du är utomhus när du spelar. Du behöver dessutom röra på dig för att fånga alla figurer. Pokémon go är ett mobilspel. Det innebär att du kan ladda ner spelet till din mobiltelefon. Spelet funkar med de flesta enheterna. Enda kravet är att du har en smartphone. Spelet funkar för alla åldrar, men om du har mindre barn kan det vara bra om de har en vuxen med sig eftersom monstren kan vara placerade utanför ert bostadsområde.

Med andra ord har du stora möjligheter att leka med Pokémon även när du är utomhus. Du kan spela Pokémon go eller hålla på med ditt intresse på en trevlig plats i din trädgård eller liknande.