Pokémon go för alla

Sedan 2016 har Pokémon Go sysselsatt miljoner människor över hela världen. Spelet har utvecklats över tid och även om det första årets nästan hysteriska intresse har avtagit något är det fortfarande många som spelar dagligen och nya spelare tillkommer hela tiden. Det som är spännande med spelet är att det finns så många sätt att spela och samla ihop de eftertraktade poängen som behövs för att komma upp på nya nivåer.

För både barn och vuxna

Spelet tilltalar både barn och vuxna, allt som behövs är en smartphone och tillgång till internetuppkoppling. Vissa personer spelar med flera mobiler och det finns rekonditionerade smartphones hos mresell.se att köpa till mycket bra priser. Ett utmärkt alternativ också om olyckan är framme, det är lätt att tappa taget om mobilen under äventyren utomhus. Under pandemin har spelet visserligen börjat erbjuda möjlighet att fånga Pokémons hemma från soffan men den som hellre vill kämpa till sig poäng genom olika typer av raider måste ofta bege sig till olika platser. Är det en eftertraktad legendarisk Pokémon som kan fångas är det viktigt att vara på plats med fulladdad mobil.

Olika sätt att spela

Över hela världen fångar folk sina Pokémons, det gäller att fånga alla olika sorter, att utveckla dem till nya former och kanske ge dem särskilda förmågor som kan användas i raider. Då och då kommer särskilda utmaningar som kan handla om att fånga en speciell sorts Pokémon eller spela på nya platser. En del får motivation av möjligheten att kläcka ägg genom att gå långa sträckor, andra tycker det är roligast att leka med sin utvalda buddy. Spelet erbjuder så många olika sätt att spela att det alltid finns något som lockar för den som en gång upptäckt denna magiska värld.